Det 20. Inductor Transformer Industry Chain Summit ble offisielt lansert!

Ved å gå inn i 2023 har det nye energifeltet representert av bilelektronikk, solceller og energilagring opprettholdt et høyhastighets utviklingsmomentum, og bringer et bredt markedsområde og teknologisk forbedringsområde til induktortransformatorindustrien.

De fleste av induktanstransformatorene som for tiden produseres kan i utgangspunktet oppfylle kravene til nedstrømsbedrifter, men med endringene i forskjellige bruksområder, spesielt utviklingen av nye energifelt, hvordan optimalisere utformingen av induktanstransformatorer, forbedre teknologisk innovasjon og ytelse, realisere automatiserte produksjon, og bedre møte behovene til applikasjonen siden er gjeldende induktiv transformator.Eksperter, lærde og bransjeutøvere legger størst vekt på.

Det er verdt å merke seg at mens det nye energimarkedet bringer nytt markedsverdiskapende plass til den induktive transformatorindustrien, legger flere og flere bedrifter til det induktive transformatormarkedet i det nye energifeltet, og det interne volumet av foretak i industrien har intensivert , som kan synliggjøre utfordringene som nye energienhetsbedrifter står overfor når det gjelder å redusere kostnader og øke effektiviteten.

Under trenden med det stadig tettere forholdet mellom industrien og oppstrøms og nedstrøms, for å hjelpe induktanstransformatorbedrifter bedre å oppgradere og dekode den nye trenden i industrien, 19. mai 2023 (Sør-Kina) Kina Magnetic Component Industry Intelligent Production og High-Performance Material Application Technology Summit (også kjent som "Inductor") Transformer Industry Chain Summit vil bli åpnet på Jiahuihui Hotel i Dongguan.

Dette toppmøtet ble arrangert av Bigo Bite Business Network, Magnetic Components and Power Supplies magazine, co-organisert av Guangdong Magnetic Components Industry Association og Shenzhen Industrial Internet Industry Association, og sterkt støttet av Guangdong Robotics Association og Magnetic Technology Professional Committee of China Power Supply Samfunn.

Toppmøtet vil fokusere på de to temaene "intelligent produksjon" og "høyytelsesmaterialer" og dekke, men er ikke begrenset til følgende syv emner:

Først utviklingsrapporten om utviklingen av de "tre nye" industriene av magnetiske komponenter i 2023;

Den andre er den omfattende reaktanstestløsningsrapporten med høy strøm;

Den tredje er valg og anvendelse av høyfrekvente ferrittmaterialer for tredjegenerasjons halvlederapplikasjoner;

For det fjerde, bruken av optisk deteksjon og AI i industrien for magnetiske komponenter;

For det femte, anvendelse og valg av magnetiske pulverkjerne innovative materialer i nye energikomponenter;

For det sjette, den allsidige automatiseringsordningen for elektroniske transformatorer og induktorer i den nye energi- og elektriske kjøretøyindustrien;

For det syvende, bruken av nye myke magnetiske materialer og spesielle ledninger i den nye energiindustrien til elektriske kjøretøy.

Toppmøtet inviterte en rekke kjente eksperter, gründere og lærde i bransjen til å dele de siste forskningsresultatene, banebrytende teknologisk innovasjon, markedstrender og annen tørr informasjon.For å kunne tilby en interaktiv kommunikasjonsplattform for bransjekolleger, dele vellykkede saker, diskutere innovative ideer og i fellesskap svare på markedsutfordringer, og bidra til "Global Magnetic Components See China".

Det 18. utstillingsområde for Magnetic Components Industry Chain Summit

Foreløpig er registreringskanalen for toppmøtet åpnet.Arrangøren inviterer oppriktig alle utøvere av industrikjeden for induktanstransformatorer til å samles i Dongguan for å diskutere de nye trendene innen intelligent produksjon og utvikling av nye materialer til induktanstransformatorer.Skann QR-koden nedenfor for å delta på møtet:


Innleggstid: 14-apr-2023